Šport
12 ogledov

Zaradi četrfinala ob koncert Beyonce

Neil Taylor Profimedias
Valižanski reprezentant bo izpustil koncert za katerega že ima vstopnico.

Valižani so poleg Islandije največje presenečenje tokratnega evropskega prvenstva, obe reprezentanci sta se v debitantskem nastopu prbili do četrtfinala. Wales se bo za preboj v polfinale pomeril z Belgijo.

Na četrtfinalni nastop očitno niso računali niti nekateri člani izbrane vrste. Levi bočni branilec Neil Taylor je tako ob koncer pop zvezdnice Beyonce.

"Vstopnice sem kupil za ženin rojstni dan. Videl sem, da ima Beyonce koncert v Cardiffu in pomislil, da je to super. Bil sem prepričan, da sem tako nabavil ženi darilo za rojstni dan, nisem niti pogledal za kateri datum gre. Žena mi je kasneje povedala, da bo to za časa četrtfinalne tekme. Sam se zdaj koncerta ne bom udeležil, tudi žena verjetno ne, ker bo prišla na tekmo. Na srečo je bila že prej enkrat na koncertu Beyonce," je dejal Taylor, ki se bo zdaj verjetno moral izkazati z novim darilom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.