Magazin
48 ogledov

Zaradi Fakija in Maruše skoraj ob nastop v Big Brotherju

klemen Voyo
Klemen Podveržen je v letošnji sezoni šova Big Brother zasedel drugo mesto. Razkril nam je, s čim mu je njegovo dekle zagrozilo, ko ji je povedal, da se je prijavil.

Ste zadovoljni z zmagovalko šova?
Seveda. Mirela je bila kraljica šova. Ona je res delala šov, jaz pa sem se samo v ozadju boril. Zasluženo je zmagala.

V šovu ste bili največkrat nominirani, saj ste imeli stalno nominacijo. Gledalci so vam vsakokrat pomagali, na koncu pa ni bilo dovolj. Res niste prav nič razočarani?
Morda sem malo, a bolj zaradi tistih, ki so glasovali, saj so zame veliko zapravili. Tudi drugo mesto je lepo, med fanti pa sem bil vendarle prvi.

Povedali ste, da se vaše dekle ni strinjalo s prijavo v šov …
Ko sem ji povedal, da sem se prijavil, je bila njena prva izjava, da se bo, če se bom šova res udeležil, odselila. En mesec sva se o tem pregovarjala in hvala bogu, da so se v to debato vmešali moji in njeni domači, ki so ji obljubili, da bo vse v redu in da ji bodo pomagali. Na koncu pa me je celo podpirala.

Kaj je bil njen največji pomislek?
Prepričana je bila, da se vsi pari, ki se udeležijo resničnostnega šova, razidejo. V tistem času sta se namreč ravno razšla Faki in Maruša. Ves čas sem ji poskušal dopovedati, da se stvari lahko iztečejo tudi drugače. Sem trmast in sem se kljub njenemu pomisleku odločil po svoji vesti.

Je bila razočarana, da niste zmagali?
Ne vem, verjetno bolj kot jaz. Nisva še veliko govorila.

Kaj bosta počela nocoj (po koncu finala, op. avt.)?
Ne bo niti mikrofonov niti kamer … Hvala bogu!

Mirela vam je očitala, da ste ves čas držali za sebe, da se niste nikoli vmešali v nobeno debato ali spor. Je bila to taktika?
Ni bila taktika. Če se nekdo vmešava v moje stvari, me to zelo moti. Takšnih izkušenj sem imel že zelo veliko, tudi zato, ker sem si zelo mlad zgradil svojo hišo. Vlačili so me po zobeh. Tega ne podpiram, zato se nisem ukvarjal s stvarmi, ki se me ne tičejo.

Poveste svoje pravo mnenje, če vas nekdo po njem vpraša?
Ja. Verjamem, da bi v šovu lahko prišlo do večjega prepira, ker pa sem imel kazen - stalno nominacijo - se ostali niso veliko ukvarjali z mano. Nisem jim bil trn v peti, saj sem bil že nominiran in so me pustili pri miru.

Ko so vam v šovu pokazali negativne komentarje gledalcev, ste bili vidno šokirani. Kaj vas je najbolj presenetilo?
Edini komentar, ki me je presenetil, je bil ta, da sem hinavec. Povedal sem že, da ne razumem, zakaj. Da sem maščevalen, pa sem v hiši večkrat pokazal. Jadranki sem hotel podeliti stalno nominacijo, ker me je ona nominirana, in Erika sem obiral, ker sem vedel, da me tudi on za mojim hrbtom. Glede Maše, ki je rekla, da sem slab človek, pa lahko rečem le to, da ima vsak svoje mnenje.

Je Maša prišla do vas?
Dala mi je roko in rekla, da upa, da ji nisem zameril.

Se želite z njo o tem še pogovoriti?
Seveda, saj me zanima, kaj je mislila. Brez razloga tega zagotovo ni rekla.

Vam je za kakšno dejanje žal?

Ne.

Kako to, da ste se odločili za poklic rudarja?
Moj dedek je bil rudar. Ves čas me je nagovarjal, naj se odločim za ta poklic. Jaz sem si sprva želel postati mizar. Vpisan sem bil v mizarsko šolo, a sem si zadnji dan premislil in zdaj sem ponosni rudar v Velenju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.