Magazin > VIP
897 ogledov

Zaradi Jana Plestenjaka ni naredil samomora

Jan Plestenjak Anže Petkovšek
Slovenski pevec Jan Plestenjak je počaščen, da ima njegova glasba takšen vpliv na ljudi, ki ga spremljajo. Zaradi besedila njegove balade moški ni naredil samomora.

Jan Plestenjak nam je v intervjuju povedal, da se mu zdi, da je to, kar dela on in nekateri ostali zvezdniki, športniki, tudi poslovneži, le ena velika iluzija. "Če bi se odločil za kakšno drugo kariero, bi delal nekaj, kjer bi bil povezan z naravo. Nekaj povsem bazičnega. Seveda to lahko govorim zdaj, ker sem ta bonbon (glasbo, op. a.) že okusil," je povedal 43-letni pevec in dodal: "Kakšno vezo ima to, kar počnem jaz, z realnostjo? Vse to je neka iluzija."

Vprašali smo ga, če se mu svet, v katerem živi, svet glasbe in estrade, zdi zlagan. "Ne, ni zlagan. To je preprosto neka iluzija. Ni tako pomembno, kot si nekateri predstavljajo, da je," pove Plestenjak in doda, da svojega dela nima za "pomembnega v prostoru".

"Čeprav sem včasih presenečen … Do mene prihajajo ljudje in mi rečejo, da jim je moja glasba pomagala v življenju. Nek moški je pristopil do mene in mi povedal, da zaradi Barke iz perja ni naredil samomora. Ne moreš verjeti," zamišljeno zaključi Plestenjak.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.