Šport > Nogomet
28 ogledov

Navijač zaradi Messija v strahu za dom

lionel messi EPA
Žoga, s katero se je Lionel Messi poslovil od reprezentančnega nogometa, je po navedbah njenega lastnika vredna že več kot 27.000 evrov.

Argentinski superzvezdnik Lionel Messi je v finalu južnoameriškega prvenstva Copa America zgrešil enajstmetrovko in po drugem zaporednem porazu proti reprezentanci Čila senzacionalno končal svojo reprezentančno kariero.

''Naredil sem vse, kar sem lahko,'' je dejal Messi, sicer dežurni krivec za neuspehe argentinske izbrane vrste.

Messi je strel z bele točke izvedel prvi in žogo poslal visoko na tribune. Okroglo usnje je ujel čilenski navijač Pedro Vasquez, ki se je poleg naslova njegove reprezentance veselil še fantastičnega spominka.

Toda žoga je po Messijevem oznanilu, da se poslavlja od reprezentance, močno pridobila na vrednosti, saj bo bržkone zadnja, ki se je je v reprezentančnem dresu dotaknil legendarni napadalec.

Vasquez zato resno razmišlja o tem, da bi žogo prodal s pomočjo spletne dražbe, saj se zaradi njene naraščajoče vrednosti boji morebitnih vlomilcev.  

''Resnica je, da če bo vrednost žoge še naraščala, jo bo preveč tvegano imeti doma. Verjetno jo bom prodal, vendar bo odvisno od okoliščin. Lepo je imeti to žogo, a v primeru naraščanja cene, jo bom prodal,'' je povedal Čilenec in dodal, da je že zavrnil ponudbo v višini 27.000 evrov.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.