Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Zaradi nasilne smrti nekdanjega policista prijeli 29-letnika

Policijski trak. Nik Rovan
Kriminalisti v zvezi s sumom umora 63-letnika prijeli 29-letnika.

"V zvezi razjasnitev okoliščin  nasilne smrti 63-letnika so  kriminalisti Policijske uprave Ljubljana odvzeli prostost 29-letnemu osumljencu," so danes sporočili policisti.

"Preiskava kaznivega dejanja se danes intenzivno nadaljuje, tako da bomo več o sami preiskavi predstavili predvidoma v začetku prihodnjega tedna," so še dodali policisti. 

Preberite še: 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Omega_v6 14:31 29.julij 2016.

    Če bodo dali v javnost je Slovenec,če bodo pa skrivali ime je pa ziher tujec!! Toraj,če je Slovenec bo šel v zapor,če pa je tujec pa bo dobil nekaj ur družbeno koristnega dela!! Po mišljenju našega sodišča umor Slovenca ni ...prikaži več hudo kaznivo dejanje kot lahko vidimo iz primera umora in ropa učitelja,za katerega so povzročitelji dobili le družbeno koristno delo !! Verjetno zato ker so bili Albanci ubili pa so Slovenca!!

  • Janez_53 13:22 29.julij 2016.

    Ne trobezljaj neumnosti in ne širi nestrpnosti!!! Ko se bo izkazalo, da je bil morilec znanec policista ali domačin, boš pa stisnil rit!!! Misliš, da si ti "čistokrvna slovenska rasa"??? In misliš, da če si Slovenec, si cepljen proti neumnosti??? ...prikaži več Vsak normalen človek ve, da se pri obravnavi na sodišču, razen v primeru mladoletnikov, objavijo imena udeleženih oseb! Le bebec si izmišljuje neke zarote!

  • ojla 12:56 29.julij 2016.

    A bodo dali v javnost, a bodo zopet zamolčali priimek in ime,da ne bi javnost seštela koliko je ena plus ena.Zakaj ne izdajo pri nas kakšnih korenin so morilci, ki morijo naše policiste.???Če dobiš podarjeno državljanstvo, še zdaleč nisi Slovenec."