• Pon 18 do 27 °C
  • Tor 22 do 29 °C
  • Sre 22 do 29 °C
več na vreme.net

Promet

14 komentarjev

Voznik padel čez ograjo v globel

Na štajerski avtocesti so med rondojem Pesnica in priključkom Šentilj proti Avstriji odstranili posledice prometne nesreče, v kateri je umrl 52-letni voznik tovornjaka. Cesta je ponovno odprta, poroča prometnoinformacijski center.

J. Z. / Maribor, Novo mesto

/ Osveženo:

"Ob 6.34 smo bili obveščeni, da je na avtocesti A1, med cestninsko postajo Dobrenje in Šentiljem, v smeri proti Šentilju zgodila prometna nesreča, v kateri sta udeleženi dve tovorni vozili. Na kraj smo takoj napotili policiste, ki so ugotovili, da je v nesreči ena oseba umrla. Več v temtrenutku ni znano," je sporočil tiskovni predstavnik mariborske policijske uprave Miran Šadl.

Umrl, ker je padel z viadukta

Voznik tovornega vozila je ob nesreči padel preko betonske zaščitne ograje viadukta približno 15 do 20 metrov v globino, kjer je zaradi hudih poškodb umrl, poroča portal maribor24.si. 

Slabe pol ure prej pa je prišlo do prometne nesreče tudi na dolenjski avtocesti. "Ob 6.09 sta na avtocestnem odseku Dobruška vas–Kronovo v smeri Novega mesta, občina Šmarješke Toplice, trčila kombinirano in osebno vozilo. Poškodovala se je ena oseba," poroča portal uprave za začito in reševanje. 

Bralka pa nas je obvestila, da so zaradi znaka za nesrečo na dolenjski avtocesti stali tudi že pred izvozom Grosuplje, a nesreče ni videla. Portal uprave za zaščito in reševanje o nesreči na tem odseku ne poroča. 

 
 

 

 

dezurni@zurnal24.si

 

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (14)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima