Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Zaradi prometne nesreče večkilometrski zastoj

Kolona cestninska postaja Log PIC
Nekaj pred 8. uro je na primorski avtocesti prišlo do prometne nesreče, zaradi katere sta zaprta tako vozni kot prehitevalni pas proti Kopru.

"Do nesreče je prišlo nekaj deset metrov pred izvozom Vrhnika. Zaradi ostankov nesreče sta zaprta tako vozni kot prehitevalni pas, vozniki mimo nesreče peljejo po odstavnem pasu," je za naš portal povedala Maja Ciperle Adlešič z ljubljanske policijske uprave.

Kolona cestninska postaja Log | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main


Po prvih ugotovitvah policije je v nesreči trpela le pločevina; uradno bo kaj več o nesreči znanega tekom dopoldneva. Posledice prometne nesreče na primorski avtocesti so do 10. ure že odstranili. Daljši zastoj je še vedno že od ljubljanske zahodne obvoznice od priključka Brdo.

Počilo še enkrat, tokrat na drugi strani

Po nesreči, ki se je pripetila v smeri Kopra, je počilo še na drugi strani avtoceste. Med Uncem in počivališčem Lom v smeri Ljubljane je prišlo do manjše nezgode, ki pa je vendarle povzročila zaprtje voznega pasu. Po podatkih Prometno-informacijskega centra je nastal zastoj, dolg približno tri kilometre.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.