Slovenija
23 ogledov

Cesta ponovno odprta

A1/E61/E70, Ljubljana - Koper, nadvoz Štampetov most, pogled proti Ljubljani PIC: A1/E61/E70, Ljubljana - Koper, nadvoz Štampetov most, pogled proti Ljubljan
Primorska avtocesta je med Logatcem in Vrhniko proti Ljubljani ponovno odprta. Zastoj ostaja od cestninske postaje Nanos proti Ljubljani, pot se podaljša za skoraj dve uri.

Danes je bila primorska avtocesta zaradi prometne nesreče več ur zaprta, zaradi tega je bila kolona daljša od desetih kilometrov.

"Policijska uprava Ljubljana je bila okrog 16.30 ure obveščena o prometni nesreči na primorski avtocesti pred izvozom Vrhnika v smeri Ljubljane, v kateri je po do sedaj znanih podatkih udeleženih osem vozil," so nam sporočili s Policijske postaje Ljubljana.

Več oseb je lažje poškodovanih, ena oseba naj bi utrpela hude telesne poškodbe, zlom roke.

Zastoji

Štirikilometrski zastoj je bil tudi na gorenjski avtocesti med priključkom Hrušica in predorom Karavanke proti Avstriji, občasno zapirajo predor zaradi policijske kontrole na Avstrijski strani, za Kranjsko Goro priporočajo izvoz Jesenice-vzhod.

Zastoj je bil tudi na štajerski avtocesti pred razcepom Slivnica proti Mariboru, na cestah Sečovlje - Portorož - Izola ter Šmarje - Koper pa je bil močno povečan promet na primorski avtocesti proti Ljubljani. Zgoščen promet je še na severni ljubljanski obvoznici med Novimi Jaršami in Tomačevim proti Bežigradu.

Čakalna doba je na mejnem prehodu Dragonja, Sečovlje ter Gruškovje pri vstopu v Slovenijo. Čakali boste najmanj trideset minut, saj se kolona še povečuje.  O daljši zastojih poročajo tudi na Hrvaškem. Na istrskem ipsilonu je zastoj dolg pet kilometrov, na cesti od Buzeta proti mejnemu prehodu Sočerga pred delovno zaporo pa tri kilometre.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.