Magazin > VIP
53 ogledov

Zaradi samomora ne bodo izdali porniča

Mindy McCready Reuters
Priznani pornografski studio je hotel izdati domači posnetek seksa country pevke Mindy McCready, ki je v nedeljo naredila samomor. Iz spoštovanja so se odločili, da tega ne bodo storili.

Podjetje Vivid Entertainment je takoj po novici, da se je Mindy ustrelila v glavo, ustavilo proizvodnjo devedejev, na katerih je domači posnetek seksa znane country pevke. Kot poroča ameriška spletna stran TMZ, gre za posnetek z naslovom Baseball Mistress, ki je prvič izšel leta 2010 in prikazuje Mindy in njenega takratnega fanta. Kdaj je posnetek nastal, ni znano, je pa Mindy večkrat poudarila, da ni odobrila njegove izdaje.

Mindy se je ubila v nedeljo, 17. februarja, na svojem domu. Kot poročajo ameriški mediji, je samomor naredila, ker se ni mogla sprijazniti s smrtjo svoje ljubezni Davida Wilsona, ki je pred enim mesecem prav tako naredil samomor s strelom v glavo. Po njeni smrti na dan prihaja vse več podrobnosti; med drugim se govori, da je 37-letna pevka zadnje tri tedne pred smrtjo preživljala tako, da je cele dneve spala, ponoči uživala alkohol, vmes pa naj bi ves čas jemala predpisane droge. Vir trdi, da se ni niti umivala, kaj šele skrbela za svoja dva otroka.

Že več let samomorilska

Že prej je bilo znano, da je Mindy večkrat hotela storiti samomor; prvič julija 2005, ko so jo v nekem hotelu na Floridi našli nezavestno na tleh avle. Kasneje se je izkazalo, da se je predozirala, a se je kljub temu vrnila k bivšemu fantu, ki jo je zlorabljal. Skupaj sta povila otroka Zanderja, Mindy pa je imela samomorilska nagnjenja tudi med nosečnostjo, saj se je predozirala z antidepresivi.

Decembra 2008 so jo morali odpeljati v bolnišnico, ker si je prerezala zapestja, že čez dve leti pa je spet vzela preveč tablet. Takrat je sicer vztrajala, da je šlo le za alergijsko reakcijo na tablete, njena mama pa je trdila, da je znova hotela narediti samomor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.