Magazin > VIP
29 ogledov

Zaradi škandala odpovedali intervju z Adamsovo

amy adams Profimedias
Ker Amy Adams ni želela govoriti o hekerskem škandalu, je televizijska postaja NBC odpovedala intervju.

Hekerski škandal pri Sonyju je razkril, da je bil honorar Amy Adams za film Ameriške prevare veliko nižji od honorarja njenih moških kolegov. To je igralko očitno močno prizadelo.

Lepotička bi morala nastopiti v oddaji Today Show, a so intervju tik pred zdajci odpovedali, ker je zvezdnica producentom razložila, da o škandalu ne bo govorila. Televizijci njene zahteve niso dobro sprejeli in intervju odpovedali. Adamsova naj bi nato postala agresivna. Očividci trdijo, da je začela kričati na producente in da je neko dekle celo spravila v jok.

NBC je svojo odločitev, da nastop Amy Adams odpovejo, pozneje razložil v sporočilu za javnost: "Today Show kot novičarska oddaja gostom ne dovoljuje omejevanje novinarskih vprašanj. V tem primeru smo se po več urah pregovarjanj odločili, da bi bilo za vse vpletene strani najbolje, če intervju odpovemo.“

Po hekerskem napadu je prišla v javnost tudi informacija, da se je režiser Ameriških prevar David O. Russell med snemanjem obnašal več kot nemogoče. "Nekoga je zgrabil za ovratnik, pred drugimi je preklel sodelavce in zlorabljal Amy Adams. Bilo je tako hudo, da se je vmešal Christian Bale in mu rekel, naj se neha obnašati kot rit,“ razkriva elektronsko sporočilo, ki je bilo poslano direktorju Sonyja Michaelu Lyntonu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.