Magazin > VIP
286 ogledov

Zaradi šova naši resničnostni zvezdi odstranili rebro

survivor Anže Petkovšek
Zaradi operacije, ki jo je imela decembra, se bo morala odločiti za carski rez …

Ines Vidmar, tekmovalka šova Survivor, ki je vejala za eno najmočnejših ženskih tekmovalk šova je zanosila. S fantom pričakujeta prvega otroka. "Že dolgo časa sva si želela zanositi, a zaradi mojega zdravja to ni šlo. Decembra sem namreč imela operacijo, med katero so mi odstranili osmo rebro, saj je začelo gniti od znotraj," je Ines začela pripoved o zdravstvenih težavah, ki so jo pestilo konec prejšnjega leta. "Do tega je prišlo, ker je telo prišlo na ničlo. Imunski sistem se mi je popolnoma sesul. Ne krivim Survivorja. Še vedno pa ne vedo, če je vse skupaj povezano z imunskim sistemom ali sem imela kakšno bakterijo ali me je od znotraj 'jedel' kakšen parazit ...“

Pravi, da se zdaj odlično počuti in da tudi z nosečnostjo nima težav: "Zdrava sem in se s tem ne obremenjujem preveč. Vse je normalno, počutim se super." Ines pravi, da bo zaradi operacije morala imeti carski rez.

"Spola otroka še ne veva. Imam pa izbrani dve imeni – eno za dečka in eno za deklico," veselo pove Ines, ki ima rok septembra, in doda, da se fant z njeno izbiro imen strinja.

Mlademu paru čestitamo tudi iz našega uredništva!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.