Šport > Nogomet
53 ogledov

Vratarki Atlética grozi izključitev

Real Madrid, slavje EPA
Vratarki Sari Ezquerro grozi izključitev iz B ekipe Atlético Madrida, ker se je po koncu finala Lige prvakov veselila zmage mestnega tekmeca.

Sara Ezquerro je postala žrtev slabe presoje, zaradi katere je zdaj pod vprašajem njena prihodnost v rezervni ekipi Atlético Madrida.

Pripadnost nogometnemu klubu ni šala, še posebej ne v Madridu, zato ne preseneča, da se je zaradi slavja po zmagi Real Madrida znašla v nemilosti navijačev poraženega finalista.

Kraljevi klub je v soboto v Milanu premagal mestnega tekmeca in se veselil 11. zmage v Ligi prvakov oziroma njenih predhodnikih. Po tekmi so madridske ulice preplavili navijači belega baleta, ki se jim je pridružila tudi vratarka Atléticove B ekipe.

Fotografija njenega rajanja v družbi Realovih navijačev je nemudoma postala viralna in izzvala bes navijačev rdeče-belih.

Po poročanju spletnega portala Marca.com so v klubu sklicali izredni sestanek, na katerem so razpravljali o morebitnih ukrepih.

Nogometašici grozi celo prekinitev pogodbe.

Ezquerrova je zaradi poplave žaljivih sporočil že zaprla svoje račune na družabnih omrežjih, klub pa bo zdaj odločil o njeni prihodnosti.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.