Magazin > Lepota & telo
98 ogledov

Zaradi tega je bila manekenka takoj ob več tisoč sledilcev

tina Sanders Instagram
Resnice javnost očitno ne prenese oziroma je ne zanima.

Manekenka Stina Sanders je storila nekaj, čemur se reče marketinški samomor – začela je objavljati neretuširane fotografije in posnetke iz svojega vsakdana, ki dokazujejo, da je tudi ona le čisto običajno dekle. Skorajda takoj je izgubila pet tisoč sledilcev, ki so ji dali jasno vedeti, da ne želijo gledati njenega boja z aknami, odstranjevanja dlačic ali krajšanja nohtov. Stina bi morala po njihovem mnenju promovirati življenje zvezde in ne navadnih ljudi.

Manekenka se na njihove kritike ni odzvala in še vedno nadaljuje s svojim testom. Število njenih sledilcev je v zadnjem času spet začelo naraščati, tudi zato, ker se o Stininem preizkusu veliko piše. Lepotica pravi, da ji je najpomembnejše to, da se ji ni treba več skrivati za lažnimi normami in da ljudje počasi prepoznavajo njeno iskrenost in pogum, s katerim razbija stereotipe o modelih in manekenkah. "Želim verjeti, da sem razbila stereotipe in pokazala, da nihče ni popoln. /.../ Počutim se mnogo bolje, odkar se ne pretvarjam več, da sem nekaj, kar nisem,“ je razložila Stina.

 

A photo posted by STINA SANDERS (@stinasanders) on Jan 12, 2016 at 8:43am PST

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.