Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

"Zaradi Tomaža bi se skoraj zrušila"

Nina Golub Kanal A
Iz hiše Big Brother je letela Nina. Pravi, da je sedaj vesela, da se od sotekmovalcev ni poslovila.

Kaj je bila prva stvari, ki ste jo naredili, ko ste prišli domov?
Poklicala sem prijatelje in družino ter se jim zahvalila za podporo. Pa odpočila sem si.

Je bilo tako naporno?
Pred odhodom v hišo sem mislila, da me čaka malo bolj zahteven dopust, a že po prvem tednu sem spoznala, da smo prišli trdo delat.

Ta teden bodo tekmovalci jedli le beljakovinske napitke. Ste veseli, da vas to trpljenje ni doletelo?
Če bi bila še v šovu, bi verjetno občasno malo pogodrnjala, mislim pa, da nobenemu tekmovalcu to stradanje ne bo škodilo.

Bi se odločili tako kot Tomaž in Ana? Bi sprejeli pet tisoč evrov?
Ne vem. To je sedaj, ko sem zunaj, težko povedati, saj v hiši razmišljaš drugače. Vsi se zavedamo, da na svetu ni nič brezplačno, zato je denar pomemben. Če bi gledala le iz tega vidika, bi sprejela.

Ste bili presenečeni nad nominacijami sotekmovalcev?
Glede na to, da sta bila poleg mene na vročih stolčkih še Pia in David, me njihova odločitev ni presenetila. David se je z vsemi razumel, Pia pa je velika zabavljačica. Ena odštekana pozitivka, ki mi je prirasla k srcu. Čeprav je šla kdaj pa kdaj komu na živce, jo imajo vsi radi.

Kaj pravite na kritike sotekmovalcev, da iščete prepir, se vmešavate v pogovore, prekinjate ...
Moji prijatelji zunaj vedo, da sem direktna oseba, ki želi, da jo drugi opozorijo na njene napake. Mislila sem, da so takšni tudi moji sotekmovalce, se pravi, da želijo vedeti, če so naredili kaj narobe, da bi se iz napak lahko kaj naučili. Sčasoma sem ugotovila, da jim gre to na živce, zato sem se umirila in začela gledati le nase in na tiste, ki so mi bili blizu.

Z novim stanovalcem Martinom sta se zbližala (celo poljubljala, op. avt.). On vam je na nominacijah namenil kar dva glasoval. Kako gledate na to?
To me ni presenetilo. Nekomu je moral dati dve točki. Vedela sem, da Pii jih zagotovo ne bo dal. Še pred odhodom iz šova sem se odločila, da tisto, kar se zgodi v hiši, tam tudi ostane. Vsem bivšim sostanovalcem bom dala priložnost, da me spoznajo tudi zunaj hiše.

Vam je kdo v obraz povedal, da ga vaše obnašanje moti?
Tomaž. Ostali so se pritoževali za mojim hrbtom.

Bi rekli, da je bil Martin v šovu vaša največja simpatija?

Ja, on je bil edini, s katerim sem se zelo dobro razumela.

Tomaž je nekajkrat omenil, da vam je tudi Sebastjan všeč …
To so bile provokacije. Prvi teden je Sebastjan rekel, da se od vseh sostanovalk značajsko najbolje ujema z mano. Od takrat dalje so naju ves čas malo zbadali. Temu sva se smejala.

Je Sebastjan tip moškega, ki vam je všeč?

Je super fant za pogovore, sicer pa ni najbolj moj tip.

Na hitro ste morali zapustiti šov. Se vam zdi pošteno, da se niste imeli priložnost posloviti od sotekmovalcev?
Ta odločitev me je presenetila in tudi strla. Po enim strani pa sem vesela, da se od njih nisem poslovila, saj bi me slovo od Ane in Pie strlo.

Kateri trenutek v hiši bi označili za najtežjega in katerega za najlepšega?
Najtežji trenutek je bil v drugem tednu, ko je nastopila naloga "elitna družba". Zaradi Tomaža bi se takrat skoraj zrušila. Bila sem že čisto na robu, a sem si rekla, da se moram pobrati. Najlepši trenutek pa je bilo praznovanje mojega rojstnega dne.

Kaj ste v hiši najbolj pogrešali?
Družino in prijatelje. Tudi domače okolje in vsakdanje trenutke. Pogrešala sem tudi kotiček, kamor bi se lahko umaknila.

Kaj pa spolnost?
Nas je začelo razganjati po prvi treh tednih. Hormoni so enostavno podivjali. Temu so se pridružile še provokacije, zato smo se vsi hitro sprostili. Odkrito povedano pa spolnosti nisem pogrešala. Ni bilo pravega, ki bi me premamil.

K vam so se preselili novi stanovalci. Kako sedaj gledate nanje, ko veste, da so se v šov vselili šele sedaj in ne pred tedni?
Vesela sem, da so bila moja predvidevanja glede teh stanovalcev pravilna. Ves čas sem trdila, da niso živeli na smetišču. Pri sebi so imeli slovenske cigarete, na novo pobarvane lase itd. Vse bi lahko označila za sončke. Gre za pozitivne osebe, s Francem na čelu.

Po odhodu iz šova ste povedali, da ste v Big Brotherju spoznali samo sebe. Kaj točno ste spoznali?
Spoznala sem, da sem na sebe lahko zelo ponosna. V določenih trenutkih, ko bi se sicer hitro zrušila, sem ostala močna. V vseh teh tednih sem ostala zvesta sama sebi. Po tej izkušnji sem se tudi zavedla, da imam zunaj ljudi, ki me imajo radi.

Z Ana Mari nista našli skupnega jezika. Zakaj?
Ana Mari ni oseba, ki jo vidim v svoji družbi. Vedno bolj sva se druga od druge oddaljevali. Nisva našle skupne teme za pogovor. Med nama ni bilo simpatije. Na trenutke sem dobila občutek, da je name zaradi stikov, ki sem jih imela s Tiborjem, ljubosumna.

Kaj menite o njenem odnosu s Tiborjem?
Vsak se sam odloča, kaj dela v hiši in kaj zunaj hiše. Jaz njene neodločenosti ne obsojam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.