Šport
22 ogledov

Zaradi udarca po tekmi za mesec v zapor

Brazilski nogometaš francoskega prvoligaša Bastie Brandao bo zaradi tega, ker je po tekmi s Paris Saint Germainom udaril Thiaga Motto v ječi odsedel mesec dni.

Brandao bo zaradi nespametne poteze mesec dni preživel v zaporu, ob tem pa mu je pariško sodišče naložilo še denarno kazen v višini 20.0000 evrov, ker je na tekmi med PSG in Bastio, ki je bila 16. avgusta v francoski prestolnici, po udarcu z glavo zlomil nos rojaku z italijanskim potnim listom Thiagu Motti.

Med tekmo, ki jo je PSG dobil z 2:0, sta imela Brazilca kar nekaj verbalnih obračunov, nervoza pa se je nato prenesla tudi v notranje prostore pariškega stadiona, kjer je prišlo do fizičnega obračuna. Nečedno dejanje igralca korziške ekipe, ki je najboljše predstave prikazal v dresu ukrajinskega Šahtarja, igral pa je tudi za francoski Marseille, so zabeležile varnostne kamere na Parku princev.

Štiriintridesetletnega Južnoameričana, ki je trenutno poškodovan, je kaznovala tudi francoska nogometna zveza. "Na hladnem" bo šest mesecev, pravico nastopa bo imel šele konec februarja prihodnje leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.