Šport > Nogomet
20 ogledov

"Zaradi vas izpadem neumen"

Cristiano Ronaldo EPA
Zvezdnik Real Madrida je na zahtevo svojih predstavnikov za odnose z javnostjo predčasno sklenil intervju po vprašanjih glede Sergia Ramosa in nato jasno izrazil svoj gnev

Cristiano Ronaldo je moral predčasno končati intervju, zaradi česar je svojo jezo stresel nad svojima predstavnikoma za odnose z javnostjo. Osvajalec zlate žoge se je nad dvojcem razjezil, češ da je zaradi njiju "izpadel neumen". 

Napadalec Real Madrida je govoril o prihodnosti Sergia Ramosa, ko je eden njegovih sodelavcev zmotil intervju in dejal, da naj ga zaključi. A Ronaldo se ni odzval pozitivno in dejal, da je to "neprijazno" do novinarja, ki se mu je zahvalil in jezen odvihral, obema predstavnikoma pa je nato povedal nekaj krepkih. "Ne vztrajam pri ničemer, zaradi njega moram oditi ... Želiš, da sem neprijazen s tem tipom?" je Ronaldo vprašal osebo, ki je prekinila intervju. 

"Vidva sta tista, ki morata to storiti, človek ... Zaradi tega izpadem neumen pred ljudmi," je bentil Portugalec, ki je sicer kazal vidne znake naveličanosti nad vprašanji o svoji pogodbi in o prihodnosti Ramosa ter ostalih soigralcev, ki jih povezujejo z odhodom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.