Svet
19 ogledov

Zastava EU mu je pokazala vetra

Zmaskiranec Youtube
Zamaskiranec je bentil čez Evropsko unijo, na koncu pa je želel še sežgati njeno zastavo. Pa so mu vetra dali evropski predpisi o negorljivosti materialov.

Na spletu seje pojavil posnetek, v katerem anti-EU aktivist, očitno doma iz Velike Britanije, tolče po "prisilni masovni imigraciji", ki da bo spodkopala britansko identiteto. "EU je do obisti skorumpirana. Jemlje nam našo državnost, identiteto, svobodo govora in suverenost," je prihajalo iz ust zamaskiranega mladeniča. 

EU pa ni zgolj slaba, mar ne?

Za vrhunec predstave je po koncu govora privarčeval sežig tako osovražene modre zastave z zvezdicami. Z vžigalnikom je skušal zanetiti ogenj na robu zastave, a je očitno pozabil na evropsko regulativo glede varnosti in uporabi negorljivih materialov. Po dveh minutah poskusov mu je tako uspelo skuriti le majcen del zastave.

Video se je za kratek čas pojavil na spletni strani desničarskega gibanja North West Infidels, a so ga nato hitro izbrisali, potem ko so verjetno opazili, da je njegova sporočilnost drugačna od načtrovane. A bilo je že prepozno, saj so ga drugi uporabniki spleta že posneli in naložili na Youtube v posmeh vrlim avtorjem.

Morda bi moral zastavo naslednjič politi z bencinom, a bi glede na pokazano bistroumnost mladeniča utegnilo biti to zanj pretirano nevarno.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 14:31 30.marec 2015.

    Interesantno pri vsem tem je , da zastava ni gorljiva , je pa cviren, s katerim je zarobljena !

  • samo.jst 11:12 30.marec 2015.

    vsak ima svoje prepričanje. če je pravilno ali napačno se lahko diskutira na dolgo in široko... da pa sam objaviš takšen fail, si svetovni moron brez ugovora!