Magazin > VIP
26 ogledov

Zato Angelina ne mara Amal

angelina jolie Profimedias
Angelina Jolie in Amal Clooney se še vedno nista spoprijateljili.

Brad Pitt in George Clooney sta že več let dobra prijatelja, njuni ženi pa se ne prebavljata. To je javnost izvedela že lani, ko zakoncev Pitt-Jolie ni bilo na poroko Clooneyjevih. Uradno zato, ker sta bila prezaposlena s snemanjem skupnega filma. "Angie si je v zadnjem trenutku premislila. Gre za igro moči. Amal je želela prizadeti,“ pa je povedal vir, ki sovražnosti med njima ne more razumeti, saj sta si lepotici zelo podobni. Angelina je že več leta posebna odposlanka ZN, Amal pa se za človekove pravice bori kot odvetnica.

Obstaja pa ena težava. Medtem ko je Amal zelo hitro prišla na sam vrh, vsi najpomembnejši politiki in gospodarstveniki vedo, kdo je gospa Clooney, se je Angelina za priznanje, da je več kot le igralka, borila 13 let. "Amal je vse to, kar Angelina ni, in to igralko razžira. Clooneyjeva je namreč izobražena, kultivirana in iz vseh strani spoštovana,“ je še izjavil vir in spomnil, da si Angie že nekaj časa želi tudi politične kariere.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.