Šport > Nogomet
22 ogledov

Zato ga ne upa sprehajati po Madridu

isco Instagram
Napadalni vezist madridskega Reala je pojasnil, zakaj svojega hišnega ljubljenčka ne more sprehajati po ulicah španske prestolnice. Nogometašev štirinožni prijatelj namreč sliši na ime Messi.

Španski reprezentant Isco, ki od leta 2013 brani barve madridskega velikana, je pred prestopom k Realu pojasnil, da je svojega psa poimenoval Messi v čast argentinskemu čudežnemu dečku in aktualnemu dobitniku priznanja za najboljšega nogometaša na svetu.

 ''Svojega psa sem poimenoval Messi, ker je Messi najboljši na svetu, tako kot moj pes,'' je pred tremi leti dejal 24-letnik.

Nogometaš Reala, ki se bo 28. maja potegoval za zmago v finalu Lige prvakov, je zdaj spremenil svojo zgodbo in po novem trdi, da ime Messi ni zraslo na njegovem zelniku, temveč je za vse skupaj zaslužna njegova družina. 

Isco je pojasnil, da je življenje s psom, ki sliši na ime zvezdnika Barcelone in prebiva v Madridu, vse prej kot enostavno. V pogovoru za španski televizijski program Antena 3 je priznal, da svojega ljubljenčka ne more peljati na sprehod, saj si ne sme privoščiti, da bi po ulicah Madrida klical ime junaka večnega rivala.

''V svojo obrambo naj povem, da je ime Messi bolj kot moje maslo mojega brata in očeta. Kar zadeva ime, sem si opral roke. Jaz sem Madridista in pika. Ne sprehajam ga več, predstavljajte si, da po ulicah kličem 'Messi','' je dejal Isco.

Španec se je dotaknil tudi bližajočega se finala Lige prvakov, v katerem se bodo galaktiki znova pomerili z Atlético Madridom. ''Želimo si osvojiti Ligo prvakov. Vsi sanjamo o tem. Želim si, da bi bilo 2:0,'' je povedal vezist in dodal, da je bil prihod Rafaela Beníteza, ki ga je nato zamenjal Zinedine Zidane, nujno potreben. ''Sezona ni šla po načrtih in potrebovali smo spremembo. To smo potrebovali prav vsi,'' je sklenil Isco.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.