Magazin > VIP
57 ogledov

Zato je Mirela zavrnila snemanje na POP TV

Mirela Lapanović Facebook
V oddaji na POP TV so si želeli Mirele Lapanović … A ta jih je zavrnila zaradi obleke, v katero so jo želeli obleči.

"Povabili so me v oddajo Hipnoza: Dobra zabava, a sem sodelovanje zavrnila. Povabili so mene, Tamaro, Erika in Marka. Rekli so, da bomo oblečeni v poročno obleko. Ni šans, da bi bila na televiziji prvič v poročni obleki in to pred nekom, s katerim sem bila nekoč v zvezi, zdaj pa nisem več!" je za Žurnal24 povedala Mirela Lapanović zmagovalka Big Brotherja.

Dejala je, da je sodelovanje s komercialno televizijo najprej zavrnil Marko. "Ko je Mare zavrnil sodelovanje, so povabili Jasmina, s katerim bi jaz morala igrati poročni par. Ni šans! Če bi mi dali Erika, s katerim se dobro razumem, ni problema. Ampak Jasmina, s človekom, ki ima toliko za povedati čez mene. To pa ne,“ je razburjeno povedala Mirela in dodala, da bi takšno vlogo odigrala le s Tugomirjem, s katerim se je lepo razumela in bi vedela, da je vse skupaj le nedolžna šala.

Mirela je povedala, da se nikakor ne bi oblačila v poročno obleko zato, da bi v njej nastopala. Zanjo je to nekaj posebnega in edinstvenega. Poroka z Andrejem jo čaka še v tem letu, česar se zelo veseli in bi rada izkušnjo poročne obleke imela le enkrat.

 
Komentarjev 9