Magazin > VIP
129 ogledov

Zato je Steffanio premaknil datum poroke

Steffanio
1/20
Jernej Prelac
Pevec Steffanio za nas odprl poročni album.

Steffanio je svoji Taji večno zvestobo obljubil 17. julija, čeprav sta še spomladi govorila, da bo poroka septembra. Pevec skupine Game Over je za Žurnal24 razkril razlog za spremembo datuma. "Datum nama je svetovala njena mama. Rekla je, da je 16. julij z astrološkega vidika dober dan. Treba je priznati, da je imela prav. Vse je bilo več kot popolno. Vsak del poroke je bil nekaj posebnega. V zraku je bila čarovnija."

Steffanio je bil seveda najbolj navdušen nad svojo nevesto. "Kaj naj rečem ... Bolje ne bi moglo biti." Svatje so mu jo tudi malce zagodli, saj so Tajo ugrabili, a na koncu pokazali usmiljenje in mu jo za 150 evrov prodali nazaj. Več o poroki in zakaj na njen ni bilo ostalih članov Game Over lahko preberete TUKAJ.

Mladi par bo pozimi odpotoval na medene tedne na Maldive, kjer si bosta večno zvestobo morda obljubila še enkrat … "Sanjam o nama v poročnih oblekah in konjih na plaži. Bomo videli, ali bo izvedljivo,“ pravi simpatični pevec, ki namerava o poroki napisati pesem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.