Magazin > Odnosi in prosti čas
161 ogledov

Zato moški sovražijo, če je ženska zgoraj

seks Profimedias
Poza, za katero velja, da ženskam ni najljubša, je včasih neprijetna tudi za moške. Preberite, zakaj.

Boji se za svoje premoženje

Kar se seks poz tiče, je ta med bolj 'nevarnimi'. To je poza, v kateri se zgodi največ zlomov penisa. Med strastnim poskakovanjem, lahko penis zdrsne ven in ženska v navalu pohote ne neha skakati in ga zlomi. Ne zgodi se velikokrat, vseeno pa obstaja nevarnost,

Lasje vsepovsod

Če ima ženska dolge lase, so ob poljubljanju, ko se ženska skloni k moškemu, lasje vsepovsod. Če lasje ne zaidejo v usta, pa ga lahko v veliko primerih žgečkajo, če so ti res dolgi. Ženske, zvežite si lase in pozabite na to, kakšna je vaša pričeska med seksom.

Težko ujame ritem

Moški radi prevzamejo vajeti v svoje roke, zato mu ni najbolj lagodno, ko v tej pozi ne more voditi ritma.

Nenehno jih boli glava

Ob norem seksu, kjer ženska prevzame vajeti v svoje roke, se moški včasih z glavo udari v posteljo. Zato moški v tej pozi verjetno dobijo največ udarcev.

Komentarjev 3
  • matermila 06:44 11.december 2016.

    Kaj bolj glupega pa že dolgo ne.

  • zipo 21:41 10.december 2016.

    tle na Žurnalu so kao vsi sex eksperti, ma po mojem imajo vsi pomankanje sexa! A ne, K.D.?

  • nergač 17:40 10.december 2016.

    K.D. a ti to iz svoje prakse ali iz sekundarnih virov? "Ob norem seksu, kjer ženska prevzame vajeti v svoje roke, se moški včasih z glavo udari v posteljo. Zato moški v tej pozi verjetno dobijo največ udarcev."<br ...prikaži več />- ampak s temle boš pa prišla v anale seksološke literature, ne pardon, pamfletov na Žurnalu, samo to. Dlje ne sežeš. Še pisci kratkih zgodb so pred teboj po literarni vrednosti izdelkov.