Magazin > VIP
402 ogledov

Zato na Steffanijevo poroko nista prišla člana Game Over

steffanio
1/3
bralka
Pretekli konec tedna je pred matičarja stopil pevec Steffanio. Na njegovi poroki pa so svati zaman iskali dva znana obraza – Marka in Dennisa, člana skupine Game Over.

Steffanio je s poroko, ki je potekala pretekli konec tedna, pohitel. V intervjuju po zaroki nam je rekel, da bosta s Tajo usodni da dahnila septembra, a sta si premislila.

Je sprememba načrtov presenetila tudi Marka in Dennisa iz Game Over, skupine, s katero je Steffanio zaslovel? Mladeniča namreč na poroko ni bilo, bila pa sta povabljena. Dennis nam je povedal, da je moral prihod zaradi bolezni v družini na žalost odpovedati, Mark, ki nam ga ni uspelo priklicati, pa je bil in je še, vsaj po Dennisovem vedenju, na počitnicah. Steffanio pravi, da razume, zakaj ju ni bilo, in jima odsotnosti prav nič ne zameri.

Kot smo izvedeli, je poroka potekala na Ptuju, kjer živijo ženinovi starši. "Vzdušje je bilo zelo pozitivno. Vse je bilo dobro organizirano, saj gostje nismo nikjer čakali in se je ves čas kaj dogajalo, na samem slavju v hotelu pa so zadeve potekale bolj spontano. Med drugim smo na odru videli Alexa Volaska, ki je ženinu posvetil pesem What a wonderfull world. Na oder pa je stopil tudi Steffanio,“ je povedal naš vir, ki je za naš medij še razkril, da gostje niso bili navdušeni le nad organizacijo, ampak tudi hrano, še zlasti nad roza poročno torto. Mladoporočenca sta v zrak spustila lampijonček in goste razveselila tudi z ognjemetom, smo še izvedeli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.