Zdravje > Intima
75 ogledov

Zato nimate sreče v ljubezni

varanje Profimedias
Brez čiščenja in obdelave naše preteklosti, dajemo svetu informacije, ki temeljijo na naših preteklih neuspešnih razmerjih, izpostavlja strokovnjakinja.

Ljudje se počutijo, da nimajo sreče v ljubezni, zaradi starih čustev, spominov in prtljage iz preteklih razmerij, izpostavlja gurujka meditacije in avtorica Jody Shield.

"Brez čiščenja in obdelave naše preteklosti svetu dajemo informacije, ki temeljijo na naših preteklih razmerjih, ki niso bila tako lepa. Torej, kaj se zgodi, ko oddajamo negativnost, povezano z našimi prejšnjimi razmerji? Še naprej privabljamo negativnost v prihodnje odnose," je za Business Insider izpostavila Shieldova. 

Pri tem izpostavlja, da je najpomembnejši prvi korak pri spuščanju preteklosti in težkih spominov popolna zavest. Treba je ozavestiti ponavljajoče obnašanje in vzorce tako v razmerjih kot pri ljudeh, ki jih privabljamo v življenje. 

"Samo bodite pozorni. Opazite stvari, ki se vedno znova ponavljajo. Zavedanje je resnično velik prvi korak," je dodala Shieldova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.