Magazin > Odnosi in prosti čas
76876 ogledov

Zato so moški nori na analni seks

seks, zaščita, spodnjice, ženska, moški, ljubezen Profimedias
Ameriška spletna stranj AskMen je s pomočjo ankete razkril pet glavnih razlogov, zakaj moški ljubijo analni seks.

Ne samo seks od zadaj, analni seks je tisti, ki ga večina moških resnično obožuje. Kot so zapisali na AskMen so v anketi prišli do petih glavnih točk, zakaj jim je tako zelo všeč.

Analni seks je čutiti popolnoma drugače kot vaginalni seks

Je popolnoma drugačna izkušnja od običajnega seksa in je všeč tako moškim kot nekaterim ženskam. Pomembno je le, da si partnerja popolnoma zaupata, da je ženska sproščena in da začneta počasi. Naj se vama ne mudi.

Specialiteta na meniju

Je stalnica, ki je načeloma vedno na voljo, a se je ljudje ne poslužujejo tako obsežno kot običajnega seksa. A vendar vsake toliko časa nastopi trenutek, da zadevo začinita, si privoščita nekaj iz tiste strani v meniju, kjer se skrivajo drage in ekskluzivne stvari. Naj bo analni seks začimba vajinemu odnosu.

Še vedno je tabu tema

Moški so med seksom polni idej in scenarijev, ki bi jih radi poskusili. Veliko je takšnih, ki jih prepovedane teme vzburjajo. Ena takšnih je zagotovo analni seks. Drage dame, poskusite, morda pa bo tudi za vas to postala najljubša tabu tema.

Ni za vsakega

Moški, ki so zamenjali že nekaj partneric, vedo, da analni seks ni za vsako žensko. Nekatere ga prakticirajo redno, drugim ni všeč, tretje pa ga niti poskusile še niso. Zato je analni seks nekaj posebnega, drugačnega in vzburljivega.

Del statusnega simbola

Obstaja veliko stvari, ki se jih ljudje poslužujejo samo zato, ker s tem pridobiš nek določen statusni simbol. Določeni ljudje sploh ne marajo kaviarja, pa ga jedo, samo zato, ker je to prestižna hrana. Tako je tudi z analnim seksom. Veliko moških misel na analni seks sploh ne vzburja toliko kot misel na to, da se bo lahko prijateljem pohvalil, da ga prakticira.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.