Magazin > Odnosi in prosti čas
309 ogledov

Zato vas po seksu ne pokliče nazaj

seks Profimedias
Ste se kdaj vprašale, zakaj vas moški po divji noči ne pokliče več?

Drage ženske, ste že kdaj slišale svoje prijateljice potožiti, da se jim moški po vroči noči ni več javil? Britanski Huffington Post je objavil nekaj razlogov, ki so jih moški navedli v anketi.

Premalo kemije

Med seksom, ki se vam je morda zdel magičen in dober, so se njemu po glavi porajale misli, kaj za vraga se dogaja? Zakaj ni kemije, ko pa sta oba že popolnoma naga in pripravljena na divjo noč?

Počuti se krivega

Ve, da vas je samo izkoristil, zato je raje izginil z obličja Zemlje. Moški se po seksu za eno noč najbolj bojijo, da bi se ženske navezale.

Prestrašil se je

Podobno kot zgoraj, se moški ustraši, ko se želijo ženske po seksu crkljati in poljubljati. Moški se poljubljajo pred seksom, ne po njem. Sploh pri seksu za eno noč.

Slabe oralne sposobnosti

Moški ni bil zadovoljen z vašimi sposobnostmi pri oralnem seksu. Žal dekleta, tudi to je lahko razlog.

Dekle, ki je že padlo, ni več izziv

Nekaterim moškim je velik izziv dobiti dekle, ki se mu ne prepusti na prvo žogo. Igra lova je odlična, a ko se mu prepusti in ko dobi, kar je on želel, dekle kar na enkrat ni več zanimivo.

Nimajo časa

Morda pa vas ne pokliče samo zato, ker mora najprej povedati vsem prijateljem, kaj sta delala in kako je bilo.

 
Komentarjev 1
  • endrug 07:56 05.december 2016.

    Tole so pa ženski razlogi. Dejansko je pa moški potešen in krajši čas ne rabi ženske. Ko ga bo prijelo, bo spet veselo klical.Žena najde v moževem telefonu naziv osebe Zastonj seks. Vsa besna kliče na to številko. ...prikaži več Oglasi se njen telefon...