Slovenija > Črna kronika
50 ogledov

Zaužil alkohol in viagro ter padel s sedežnice

Reševanje - Velika planina Kamnik.info
Nesreča na Veliki planini. Poškodoval se je 72-letni moški, slepi potnik na sedežnici.

Starejši možakar se je po pripovedovanju očividcev okrog 14. ure z nihalko odpravil na Veliko planino, kjer se je nekaj po 14. uri nameraval s sedežnico peljati zastonj, piše portal kamnik.info. Strežnika sedežnice je nagovarjal, naj ga spusti na napravo, s katero vožnja je bila včeraj možna le za organizirane skupine. Poleg tega je stanje moškega dalo vedeti, da vožnja ne bo varna. Strežnik ga je zato, sicer rednega obiskovalca Velike planine, odslovil.

Moški je vstopno postajo zapustil, nato pa se do naprave pretihotapil in se s spodnje strani oprijel sedeža nad seboj. Tako se je odpeljal. Visečega moškega je strežnik opazil, a bilo je prepozno. Še preden je lahko napravo ustavil in jo zavrtel nazaj, je moškemu zmanjkalo moči, z višine kakih štirih, petih metrov je padel na tla.

Na pomoč so mu takoj priskočili na pomoč zaposleni in prisotni, ki so obvestili tudi reševalce in policiste. Zdravnici je na vprašanje, če jemlje kaka zdravila, povedal, da redno le viagro. K sreči se slepi potnik sedežnice ni poškodoval, zaradi pustolovščine ima le nekaj udarcev, na protezi mu je zbilo nekaj zob, ugriznil se je v jezik. Z rešilcem so ga odpeljali v Ljubljano, policisti pa mu bodo zaradi kršenja javnega reda in miru izdali plačilni nalog.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 1
  • matermila 15:44 27.maj 2016.

    Padel je na trdega,zato brez večjih poškodb,ali pa jemlje viagro,zato,da ne lula po deski WC-ja