Šport > Nogomet
32 ogledov

Zavrč slavi: "Tu ne bo lahko nobeni ekipi"

Kelenc Zavrč Celje Prva liga Telekom Slovenije prvenstvo
1/5
Žurnal24 main
Nogometaši Zavrča so se po sobotni zmagi nad Celjem veselili zgodovinskih prvih treh točk v najmočnejši slovenski ligi. Na sončni strani Haloz so dosežek temu primerno proslavili.

Kapetan Zavrča, Doris Kelenc, je po koncu tekme slavil z najmlajšim navijačem Zavrča, ki mu je dres dobesedno segal do gležnjev. V naročju kapetana rumeno-zelenih je dobesedno užival, kako tudi ne bi, saj so Zavrčani dosegli zgodovinsko prvo zmagi v prvi ligi.

"Vedel sem, da bomo zmagali. Uresničili smo naše cilje in želje. Še kako smo si želeli zmagati v prvi tekmi pred domačimi gledalci. Seveda so občutki izjemni," je za uvod povedal najboljši igralec srečanja in dodal, da v Zavrču tudi v prihodnje ne bo lahko nobeni ekipi.

"Led je prebit"

"Tudi prejet gol nas ni vrgel iz tira. Še bolj nas je podžgal. Celjani pa so v drugem polčasu nepričakovano padli in to smo s pridom izkoristili. Povsem zasluženo smo zmagali. Sedaj nekoliko lažje dihamo. Led je prebit in gremo novim zmagam naprej.  Hvala navijačem na bučni podpori, bili so fantastični. Upam, da smo se jim oddolžili na najboljši možen način. Skratka, bil je čudovit nogometni večer. V Zavrču ne bo nobenemu lahko…..," je zaključil 27-letni Kelenc, kapetan najmanjšega slovenskega prvoligaša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.