Šport > Nogomet
48 ogledov

Zavrč tudi v devetem poskusu brez zmage

(Olimpija - Domžale) prva liga Katarina Ponjavić
Nogometaši Zavrča in Domžal so se v sedmem krogu Prve lige Telekom Slovenije razšli z neodločenim izidom (0:0).

Uvodna tekma sedmega kroga med Zavrčem in Domžalami se je končala brez zmagovalca, brez gola ter brez resnih priložnosti. Zavrč ostaja brez domače zmage tudi v devetem poskusu, Domžale pa v Zavrču sploh še niso osvojile treh točk.

Gosti so tekmo začeli nekoliko podjetneje, vendar brez prave priložnosti, ki bi ogrozila domači gol. Po desetih minutah so se prebudili Zavrčani, ki so najprej zapravili priložnost v 13. minuti, Nejc Vidmar pa je bil na prvi preizkušnji v 19. minuti.

Domači so izvedli prosti strel, v kazenskem prostoru je do žoge prišel Toni Datković, njegov strel pa je domžalski vratar ubranil. Gosti so v 30. minuti poizkusili s protinapadom, Benjamin Morel je podal do Nejca Skubica, ki je podal v kazenski prostor, s prve je sprožil Darko Zec, vendar je bil završki blok na mestu. Domžale so si najlepšo priložnost prvega dela priigrale v 42. minuti. Skubic je lepo podal, Matej Podlogar pa je z glavo meril čez gol.

Takoj na začetku drugega polčasa so Domžalčani hitro zapretili. V 48. minuti je poizkusil Skubic, v 49. še Amedej Vetrih, vendar sta bila oba premalo natančna. Minuto kasneje je na drugi strani Ed Kevin Kokorović poslal predložek, ki se je na koncu izkazal kot strel, Vidmar se je moral potruditi, da je žogo spravil čez gol in v kot.

Po kar nekaj minutah brez prave akcije so v 76. in 78. minuti streljali gosti. Najprej Žan Majer, za njim še Morel, oba pa sta žogo poslala mimo oziroma čez gol. Precej bolj nevarno je bilo pred golom Zavrča v 84. minuti. Za strel z razdalje se je odločil Skubic, žogo je z nekaj težavami Pavol Bajza odbil v kot.

Domžale bodo tekmo osmega kroga igrale proti Celju, Zavrč proti Krškemu, obe tekmi bosta v soboto, 29. avgusta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.