Magazin > Lepota & telo
50 ogledov

Zavrtite številko kronofona

bolečina Shutterstock
Društvo za kronično vnetno črevesno bolezen (KVČB) je te dni v podporo bolnikom in njihovim svojcem ponudilo posebno telefonsko številko za brezplačne informacije o bolezni, svetovanje in podporo.

Storitev so poimenovali Kronofon, saj med KVČB uvrščamo Crohnovo bolezen (CB) in ulcerozni kolitis (UK). Gre za dolgotrajno (kronično) vnetno obolenje črevesa, ki se pojavi iz za zdaj še neznanega vzroka. Ozdraviti se ga ne da, z zdravili in pravilno prehrano pa se simptomi bolezni lahko olajšajo.

Vsak dan med 16. in 20. uro

Na telefonski številki 031 667 557 vam člani društva, usposobljeni za svetovanje po telefonu, vsak dan med 16. in 20. uro nudijo informacije in vam pomagajo s svojim znanjem in izkušnjami. Klici so zaupni, svetovalcu ni treba izdati svojih podatkov, če tega ne želite. Informacije o KVČB lahko poiščete tudi prek klasične pošte na naslovu Društvo za KVČB, p. p. 640, 2013 Maribor ali po elektronski pošti kronofon@kvcb.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.