Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Do smrti zbil pešca in odpeljal

Dež Shutterstock
V Movžah je voznik osebnega vozila povozil pešca, ki je za posledicami poškodb na kraju nesreče umrl. Policija prosi za pomoč.

Nekaj pred eno uro je v Movžah v občini Mislinja voznik osebnega vozila povozil 48-letnega pešca, domačina, in nato odpeljal ne da bi mu nudil pomoč. Reševalci so poškodovanemu nudili pomoč in ga oživljali, vendar je umrl na kraju dogodka.

Policisti so po zdaj zbranih podatkih ugotovili, da je neznani voznik vozil v iz smeri Velenja proti  Slovenj Gradcu, na neosvetljenem delu vozišča pa je trčil v pešca, ki se je opotekal po sredini vozišča. Milena Trbulin s Policijske uprave Celje je sporočila, da jih je o opotekajočem pešcu okoli pol enih zjutraj posvaril tudi občan, ki je sporočil, da ta ustavlja vozila in obstaja nevarnost, da bi ga lahko  kdo  povozil.  "Ko je nekaj minut za tem na kraj prispela policijska patrulja, je bil pešec že mrtev," je še navedla Trbulinova.

 

Policisti Policijske uprave Celje še vedno pozivajo pobeglega voznika oziroma morebitne očividce prometne nesreče, da se oglasijo na policijski postaji oziroma pokličejo na številko 113 ali anonimni telefon policije 080 12 00.

Komentarjev 1
  • patrijarh 14:17 28.julij 2015.

    Takim voznikom bi mogli sodit za umor.