Magazin > VIP
34 ogledov

ZDA se zgražajo nad žalujočo milijarderko

jackie siegel
1/4
Splashnews.com
Po pogrebu Victorie Siegel, 18-letne hčerke bogatašev Jackie in Davida Siegla, so se pojavile fotografije žalujoče matere, zaradi katerih so mnogi zmajevali z glavo.

Družina Victorie Siegel, ki je v 19. letu umrla ta teden, preživlja zelo težke čase. Še vedno namreč ni jasno, zakaj je mladenka umrla. Jo je čez rob pahnilo bivše dekle njenega fanta, ki naj bi ji pošiljalo grda sporočila? Ali je res umrla zaradi prevelikega odmerka? Znano je namreč, da je bila Victoria odvisna od zdravil in da se je pred kratkim vrnila z odvajanja.

Mladenko so v sredo položili k večnemu počitku. Vse oči so bile uprte v družinske člane, še zlasti na Jackie, ki se po mnenju mnogih ni obnašala tako, kot bi se morala obnašati žalujoča mama.

Prva stvar, ki je zmotila javnost, je bila Jackiejina pogrebna oprava. 49-letnica se je odločila za črno obleko z globokim izrezom, kar se je mnogim zdelo sila neprimerno za pogreb, še zlasti za otrokov. Milijarderko, ki je z možem ustanovila verigo razkošnih letovišč po ZDA in z družino nastopila v neke vrste resničnostnem šovu The Queen of Versailles, je ogorčenje povzročila tudi s svojim obnašanjem ob hčerkini krsti. Med nalaganjem na mrliški voz je krsto namreč ves čas fotografirala s svojim mobilnikom.

Družina objavila izjavo

Kritike so družino prizadele, zato je njihov tiskovni predstavnik podal izjavo za javnost. "Ljudje se z bolečino spopadajo na različne načine. Gospa Siegel žaluje, tako kot žalujemo vsi. Z njimi sem ves čas. Lahko vam povem, da je jokala … Veliko. Priročnika, ki bi ti razložil, kako je treba žalovati, ni. Družina od tragedije dalje spi v isti sobi. Skupaj se pogovarjajo, jokajo, skrbijo drug za drugega. Prestali so veliko tragedijo. Dovolj so pretrpeli. Način, na katerega je gospa Siegel prikazana v medijih, je to bolečino še povečalo.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.