Magazin > VIP
31 ogledov

Še naprej bo seksal z oboževalkami

Tommyja je ustavila policija. Žurnal24 main
Rocker Tommy Lee, ki je razvpit tudi zaradi razburljivega ljubezenskega razmerja s Pamelo Anderson, pravi, da se ne bo odpovedal seksu z oboževalkami.

Rocker, ki že nekaj časa zatrjuje, da je "obnovil zvezo z nekdanjo ženo Pamelo Anderson" (poročena sta bila med letoma 1995 in 1998 in imata dva sinova, 12-letnega Brandona in 10-letnega Dylana), pravi, da ne vidi razloga, zakaj bi končal svojo "misijo". S tem Tommy seveda misli seksanje z oboževalkami. Ko so ga vprašali, s koliko oboževalkami je že seksal, je odgovoril: "Ni številke, je samo misija. Ki še traja. Nikakor se ne bom umiril." Medtem pa poznavalci trdijo, da je 45-letni Tommy spet tako obseden s Pamelo (ki je bila njegova tretja žena), da ima v mobilniku shranjene njene "nagajive fotografije".

Neki Tommyjev prijatelj je povedal: "Pammie jih ima res 41, a še vedno je videti prava Playboyeva zajčica in Tommy ima dokaz." Pam in sinova so se prejšnji mesec preselili k Leeju, a Pamela trdi, da samo začasno, saj njeno hišo prenavljajo. So na obzorju novi škandali?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.