Zdravje > Intima
1755 ogledov

Tako postanete multiorgazmični moški

Orgazem Profimedias
Z določenimi vajami se lahko naučite doživeti vrhunec orgazma, ne da bi sprožili refleks izliva.

Da moški doseže več orgazmov, če zadrži ali celo povsem prepreči ejakulacijo, so Kitajci vedeli že pred tri tisoč leti, to pa je mogoče zato, ker sta orgazem in izliv dva ločena procesa. Prvi vključuje prijetne občutke in popolno sprostitev telesa, drugi pa izločanje telesnih tekočin. V večini primerov se zgodita simultano.

Orgazem namreč ni samo stvar genitalij, temveč zajema celotno telo, kjer so najpomembnejši možgani, kar nenazadnje potrjuje dejstvo, da je orgazem mogoče doseči v spanju ali z elektronsko stimulacijo določenih predelov možganov.  

Postanite multiorgazmični moški

Multiorgazmični moški lahko občutijo krčni orgazem kot prijetno krčenje v medenici, za kar pa izliv ni potreben. Erekcija ostane. V takem primeru telo razgradi in vsrka seme, podobno kot pri moških, ki so prestali vazektomijo. Možen je tudi povratni ali retrogardni izliv v mehur, ki ni škodljiv, a povzroči izgubo erekcije.

Opazujte svoje telo

Seveda je ob tem treba spremljati svoje telo, ga raziskovati in ugotoviti, kako vam lahko penis, testisi, presredek, anus, prostata  ter mišice medeničnega dna pomagajo za vzbujanje, piše v knižni uspešnici Moški orgazem brez meja, kjer avtorja razkrivata skrivnosti spolnosti, ki jih bi moral poznati vas moški.

Skrivnosti, ki  bi jih moral poznati vsak moški

Po pisanju portala intimatemedicine, kjer knjigo povzemajo, je pomembno, da se zavedate telesnega kroženja bioelektrične energije, ki jo na vzhodu imenujejo či, in jo s pomočjo misli znati preusmerjati iz spolnih organov v ostale dele telesa. Kritičen trenutek je čas krčenja prostate. Takrat je potrebno počakati ali za trenutek zmanjšati stimulacijo, določeno mero nadzora pa lahko dosežete tudi tako, da prostato tesno objamete s svojo sramno-trtično mišico. To je ista mišica, ki vam omogoča nadzor nad uriniranjem, živalim pa mahanje z repom.Sicer pa sama beseda penis v latinščini pomeni rep. Zelo pomembno je, da jo krepite s krčenjem in sproščanjem ali ustavljanjem toka urina, kar poznamo kot Keglove vaje.

Vzemite si čas

Vzemite si čas, stimulirajte celoten penis, dotikajte se tudi mod in zadnjika in se osredotočite na svoje telo in občutke. Ko se približate izlivu, se ustavite in sprostite, preden nadaljujete pa počakajte, da vzburjenje malce uplahne.

Poleg globokega dihanja vam bo izliv pomagalo zadržati tudi krčenje medenične mišice ali ročno stiskanje penisa. S kazalcem in sredincem objemite spodnjo stran penisa, palec pa postavite na vrh in stisnite, ali pa penis primite kot lopato in s palcem pritisnite na vrh glavice. Pomaga tudi, če moda, ki se pred ejakulacijo rahlo povlečejo v telo, objamete s palcem in kazalcem in jih potegnete stran od telesa.

Partnerka vam bo hvaležna

Spolno vzburjenje lahko sprostite tudi z masažo presredka, s pritiskom na točko za milijon dolarjev, ki se nahaja tik pred zadnjikom, ali pa s triprstnim zaklepom, kjer s kazalcem in prstancem držimo sečnico na mestu, s sredincem pa nanjo močno pritisnemo.  

Ne obupajte, če vam na začetku ne bo uspelo zadržati izliva ali boste vseeno izgubili erekcijo. Z veliko vaje boste vedno lažje nadzirali svoj izliv, vašega novopridobljenega znanja pa bo najverjetneje zelo vesela tudi vaša partnerka, še piše na intimatemedicine.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.