Zdravje
5117 ogledov

Malo znana naravna rastlina, ki odstrani bolečine v sklepih v 4 tednih!

Sklepi, hrana
1/10
Shutterstock
Vsak dan skrbimo za svoj videz, vendar pogosto pozabimo na sklepe, ki imajo pri našem zdravju ključno vlogo.

Slaba prehrana, stres in premalo gibanja vplivajo na njihovo postopno degradacijo. Na žalost se mnogi o tem prepričamo prepozno, ko sklepi že bolijo in ovirajo izvajanje vsakodnevnih obveznosti. Strokovnjaki iz Nemčije so odkrili 1 naravni ekstrakt, ki premaga vse vzroke za bolečino v sklepih.

Deluje na vzrok bolečine

Končno osebam, ki so jih prizadele bolečine v sklepih, ni treba biti obsojene izključno na jemanje protibolečinskih sredstev v obliki tablet, gelov ali mazil. Te metode le začasno delujejo in namesto zdravljenja samo maskirajo rastočo težavo.

Bolezni sklepov so ena izmed najpogostejših bolezni 21. stoletja, zato smo iz vseh strani poplavljeni z raznoraznimi protibolečinskimi sredstvi, ki temeljijo na kemično proizvedenih snoveh. Večina izmed njih ne deluje, ali pa deluje samo nekaj ur, zmanjša pa samo bolečino. Vseeno pa nobeden izmed teh izdelkov ne premaga resničnega vzroka bolečine. Obenem lahko njihova sestava povzroči veliko neželenih stranskih učinkov. Glede na pomanjkanje učinkovitega sredstva so raziskovalci iz Münchna sprejeli izziv razvoja 100 % varnega sredstva za obnovo sklepnega hrustanca pri osebah vsake starosti. Revolucionarno je bilo odkritje 1 naravne sestavine, ki pri vstopu v telo aktivira proces samoobnove sklepnega hrustanca.

Naravna moč daljnih Andov

Ta revolucionarna sestavina je izjemno redka rastlina, poznana po imenu Maca, ki raste izključno v višjih predelih Andov. 7-letne raziskave strokovnjakov iz Münchna so pokazale, da ekstrakt njene korenine deluje protivnetno in močno protibolečinsko skoraj takoj po uporabi. Popolna obnova sklepov traja okoli 30 dni pri rednem dopolnjevanju. Še več, ta izvleček ima adaptogene lastnosti, kar pomeni, da se njegovo delovanje prilagodi individualnim potrebam vsakega telesa glede na spol in starost osebe, ki ga uporablja.

Učinkovitost, potrjena s strokovnimi testi

Nemški strokovnjaki so v neodvisnih kontroliranih testih, ki so jih izvedli na raziskovalni skupini 2347 oseb, potrdili, da ekstrakt iz korenine Mace preprečuje degradacijo hrustanca. Poleg tega izboljšuje popravilo votlin v tem tkivu in preprečuje nastanek votlin v kostnem tkivu. Zahvaljujoč temu Maca pomaga ščititi ne le pred vnetjem sklepov, temveč tudi pred osteoporozo.Kaj torej storiti, če se želimo enkrat za vselej posloviti od bolečin v sklepih – brez stranskih učinkov? Rešitev je izvleček iz korenine Mace – 100 % naravna snov, ki radikalno izboljša gibljivost sklepov.Doslej se nobena neinvazivna metoda ni niti približala tako neverjetnim učinkom. Na ta način je izvleček iz Mace v zelo kratkem času pridobil priznanja strokovnjakov v ZDA in Zahodni Evropi. Od nedavnega je dostopen tudi v Sloveniji. Trenutno pridobiva vse večjo popularnost med osebami, ki želijo enkrat za vselej premagati bolečine v sklepih in se vrniti k popolni mobilnosti.

Nenehno rastoče število oseb kupuje tako velike količine izvlečka iz Mace, da se lahko trenutno kupi samo preko spleta. Spodaj objavljamo povezavo do ekskluzivnega distributerja v Sloveniji.

Preverite, kako hitro in učinkovito premagati bolečine v sklepih v enem mesecu >>

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.