Svet
69 ogledov

Še trije agenti ob službo zaradi prostitutk

Barack obama Youtube
Kolumbijske prostitutke. Brez službe še trije tajni agenti.

Po izbruhu afere z najemom kolumbijskih prostitutk, v katero so vpleteni pripadniki ameriške tajne službe in vojske, so službo zapustili še trije agenti ameriške tajne službe. Skupno je tako brez službe ostalo šest tajnih agentov, vpletenih v afero.

Najnovejši izsledki preiskave afere, ki je izbruhnila pred enim tednom, kažejo, da je v škandal vpletenih dvanajst tajnih agentov in najmanj deset pripadnikov ameriške vojske.

Obama kdo?

Gre za agente, ki so bili zadolženi za varovanje ameriškega predsednika Baracka Obame na vrhu Organizacije ameriških držav v Kolumbiji prejšnji konec tedna. Medtem ko je bil Obama še v Washingtonu, naj bi v hotelu v kolumbijski Cartageni popivali in se zabavali s prostitutkami.
Obama se je v petek v Beli hiši sestal z vodjo ameriške tajne službe Markom Sullivanom, ki naj bi svojega šefa seznanil z najnovejšimi izsledki preiskave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.