Zdravje > Prehrana
56134 ogledov

V mesecu dni pojedel 124 kebabov: To se je zgodilo z njim

Kebab Profimedia
Des Breakey se je odločil, da bo v mesecu dni pojedel 124 kebabov. Skupno je zaužil okoli 250.000 kalorij.

Britanec Des Breakey se je odločil narediti Kebabathlon, kar pomeni pojesti ogromno kebabov v kratkem času. S tem je želel zbrati denar in ga podariti v dobrodelne namene. Na koncu mu je uspelo podariti 1.000 dolarjev, vendar je poudaril, da je na koncu ostal "uničen", tako fizično kot tudi psihično.

124 kebabov v enem mesecu ni zdravo. Poleg tega, da je skupno zaužil okoli 250.000 kalorij, ta jed ne vsebuje dovolj hranilnih vrednosti, ki ga telo potrebuje.

 

 

Namesto božične večerje kebab

Izziv je začel prvega decembra lani. Vsak dan je hodil po restavracijah in jedel različne kebabe. V službi se je izognil malici, tako da je potem po koncu dela v eni uri in pol pojedel kar štiri kebabe. Celo njegova božična večerja je bila kebab.

Breakey, inženir in oče dveh otrok, je pred dnevi dejal, da je končal s tem izzivom in se upokojil. "To je velik dosežek in cenim vso to podporo, vendar tega ne bom ponovil. To je moj zadnji ples, upokojil se bom," je dejal Des.

Mesec prazničnih obrokov Deluje? Zdravje Razstrupljanje telesa: to so pokazale študije Trgovina, hrana, živila Slovenija Tako zelo so trgovci navili cene med prazniki! študenti Slovenija Študenti na nogah, toliko bodo odslej plačevali za obrok

"Užival sem v temu, vendar me je fizično bolelo. Počutil sem se zelo slabo. Nisem jedel ne sadja, ne zelenjave. Prva dva tedna sta bila lahka, zadnja pa sta postala nepopisno težka, ne le fizično, ampak tudi psihično," je še dodal.

Bil je namreč pod pritiskom, da mora izziv dokončati zaradi dobrodelne narave njegovega projekta.

 

 

Komentarjev 7
  • Pepe007 08:46 07.januar 2023.

    Danes je že vsaka neumnost "dobrodelni" projekt.

  • Avatar karjola
    karjola 07:55 07.januar 2023.

    Fast food

  • Avatar luckyss
    luckyss 07:24 07.januar 2023.

    Napisal 1000 idiotskih člankov in to se je zgodilo z njim......