Šport > Nogomet
168 ogledov

Mamić prepeval: Nihče nam nič ne more

zdravko mamić 24sata/print screen
Poročne zabave hrvaškega reprezentanta Matea Kovačića se je udeležilo več znanih imen iz sveta nogometa, vključno z zloglasnim Zdravkom Mamićem.

Mateo Kovačić, 23-letni vezist Real Madrida in hrvaške reprezentance, se je pretekli konec tedna poročil z dolgoletno izbranko Izabel Andrijanić.

Svatje, med katerimi je bilo kar nekaj prepoznavnih imen iz nogometnega sveta, so se s srečnim parom poveselili na zabavi v zagrebškem hotelu Westlin.

Svatbe so se med drugimi udeležili Ivan Perišić, Marcelo Brozović, Vedran Čorluka, Dejan Lovren, Tin Jedvaj, Luis Ibanez in Kovačićev klubski soigralec Marcelo. Manjkal ni niti nekdanji izvršni predsednik Dinama Zdravko Mamić

Sodeč po posnetkih, je bilo na zabavi zelo veselo. Ko je glasbena skupina zaigrala priljubljeno pesem Ne može nam niko ništa, sta se na oder povzpela Lovren in Jedvaj, pridružil pa se jima še Mamić, ki je ob tej priložnosti slekel majico ter zaplesal z zvezdnikoma Liverpoola oziroma Bayerja.

V Osijeku trenutno poteka sodni proces proti Mamiću, ki ga obtožnica bremeni pranja denarja, utaje davkov in drugih finančnih malverzacij. Na sojenju bi moral pričati tudi Lovren, vendar je Mamić na dan obravnave odpustil svoja odvetnika, tako da se bo sojenje nadaljevalo 3. julija.

Mamić prepeval: Nihče nam nič ne more 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.