• Ned 16 do 28 °C
  • Pon 17 do 27 °C
  • Tor 21 do 24 °C
več na vreme.net

Zgoraj brez

0 komentarjev

Mamić prepeval: Nihče nam nič ne more

Poročne zabave hrvaškega reprezentanta Matea Kovačića se je udeležilo več znanih imen iz sveta nogometa, vključno z zloglasnim Zdravkom Mamićem.

Ž. J. / Zagreb

 

(Foto: 24sata/print screen)

Mateo Kovačić, 23-letni vezist Real Madrida in hrvaške reprezentance, se je pretekli konec tedna poročil z dolgoletno izbranko Izabel Andrijanić.

Svatje, med katerimi je bilo kar nekaj prepoznavnih imen iz nogometnega sveta, so se s srečnim parom poveselili na zabavi v zagrebškem hotelu Westlin.

Svatbe so se med drugimi udeležili Ivan Perišić, Marcelo Brozović, Vedran Čorluka, Dejan Lovren, Tin Jedvaj, Luis Ibanez in Kovačićev klubski soigralec Marcelo. Manjkal ni niti nekdanji izvršni predsednik Dinama Zdravko Mamić

Sodeč po posnetkih, je bilo na zabavi zelo veselo. Ko je glasbena skupina zaigrala priljubljeno pesem Ne može nam niko ništa, sta se na oder povzpela Lovren in Jedvaj, pridružil pa se jima še Mamić, ki je ob tej priložnosti slekel majico ter zaplesal z zvezdnikoma Liverpoola oziroma Bayerja.

V Osijeku trenutno poteka sodni proces proti Mamiću, ki ga obtožnica bremeni pranja denarja, utaje davkov in drugih finančnih malverzacij. Na sojenju bi moral pričati tudi Lovren, vendar je Mamić na dan obravnave odpustil svoja odvetnika, tako da se bo sojenje nadaljevalo 3. julija.

Mamić prepeval: Nihče nam nič ne more 

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (0)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima