Magazin > VIP
92 ogledov

Zdravnik Michaela Jacksona: Vem, kdo so starši njegovih otrok!

Conrad Murray Reuters
Zdravnik pokojnega Michaela Jacksona je obljubil, da bo razkril, kdo so biološki starši otrok kralja popa.

Conrad Murray, osebni zdravnik Michaela Jacksona, je za ameriške medije povedal, da ve, kdo so biološki starši otrok pokojnega kralja popa. Čeprav je javnosti znano, da sta Paris in Prince, starejša Jacksonova otroka, plod ljubezni princa popa in Debbie Rowe, je zdravnik z izjavo dvignil veliko prahu.

Prince Michael, Paris, Blanket Jackson | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Očitno Murray ve, kdo so starši vseh treh otrok. Za Paris in Princea, ki naj bi bila Michaelova potomca, se je že prej šušljalo, da sta morda plod Debbiejinega razmerja z igralcem Markom Lestrom ali z zdravnikom Arnoldom Kleinom.

"Do Michaelovih otrok imam veliko spoštovanja. Vem, da lahko določene informacije zelo vplivajo na njih. Tako bom rekel … Poznam biološko sliko vseh treh otrok. Prav tako vem, kdo je Blanketova mama,“ je povedal Murray in nadaljeval: "Kakorkoli že. Te informacije bom obdržal samo za njih. Če bodo nekega dne, ko bodo odrasli, želeli izvedeti resnico in če takrat ne bodo psihično krhki, se lahko pogovorimo in jim lahko povem vse, kar jih zanima. Teh informacij pa ne bom zapisal v knjigo.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.