Svet
25 ogledov

Zdravnik tako močno udaril bolnika, da je ta umrl

Zdravnik Youtube
V Rusiji so sprožili preiskavo incidenta, v katerem je zdravnik tako močno udaril bolnika, da je ta v trenutku obležal mrtev.

Incident, ki se je zgodil 29. decembra v bolnišnici v mestu Belgorod na jugu Rusije, je sprožil ogorčenje in še dodatne pomisleke tem, kaj vse se dejansko dogaja v ruskem javnem zdravstvu, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Incident posnele kamere

Kot je videti na posnetku, ki so ga ujele varnostne kamere, je 56-letni bolnik najprej med posegom brcnil medicinsko sestro, nakar ga je zdravnik - že na prvi pogled močan in mišičast moški - v jezi odvlekel z mize za preglede in iz sobe. Ko se je bolnik čez nekaj časa vrnil, pa ga je zdravnik s pestjo tako močno udaril v glavo, da je nemudoma obležal mrtev. Truplo nato odnesejo in hitro počistijo kri.

Po mnenju preiskovalcev naj bi bil zdravnik sicer kriv le uboja iz malomarnosti, za kar mu grozi dve leti zaporne kazni. Jelena Kozireva iz lokalnega preiskovalnega urada je dejala, da v zdravnikovem dejanju niso prepoznali slabega namena.

Komentarjev 11
  • principiumnovum 21:36 12.januar 2016.

    Slovenceljni ste v prvi vrsti najbolj potrebni služenja vojaškega roka, da končno postanete pravi moški. Sluh vam lahko brez težav pregledajo tam.

  • erikkk 14:19 11.januar 2016.

    pregled sluha nebi škodil

  • erikkk 14:17 11.januar 2016.

    za moje pojme je to umor ... zdravnik bi moral za zapahe za 20 let in več ...