Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Zelene sadike v Ljubljani, bel prah v Izoli

Zaseg drog v Ljubljani
1/3
PU Ljubljana
V Izoli je policija zasegla amfetamin, tabletke ecstasy in kokain, v Ljubljani pa več sadik konoplje.

Na območju Izole so policisti in kriminalisti v nedeljo obravnavali 24-letnega Koprčana, ki je imel pri sebi štiri manjše zavitke alu folije s prahom bele barve, PVC vrečko z 22 tabletami bele barve in PVC zavitek s prahom bele barve, in mu odvzeli prostost. "Preliminarni test za identifikacijo prepovedanih drog je pokazal, da je Koprčan  posedoval  3,20  grama  prepovedane  droge amfetamin, dvaindvajset tabletk ecstasy, v katerih se nahaja prepovedana snov MDMA ter 0,33 grama prepovedane droge kokain," je pojasnil Dimitrij Marušič s PU Koper.

V Ljubljani našli konopljo

Ljubljanski policisti pa so včeraj odvzeli prostost 40-letnemu Ljubljančanu zaradi suma storitve kaznivega dejanja s področja nedovoljenega prometa s prepovedanimi drogami. "Policisti so na podlagi odredbe opravili hišno preiskavo, pri kateri so odkrili prirejen prostor in zasegli 48 sadik, višine do 70 cm, 100 sadik višine do 20 cm prepovedane droge konoplje rastline ter predmete potrebne za vzgojo in gojenje (namakalni sistem, konstrukcija za namestitev sijalk)," je pojasnila Nataša Pučko s PU Ljubljana. Osumljenega bodo privedli na zaslišanje  k preiskovanemu sodniku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.