Magazin > VIP
20 ogledov

Želi si ljubezni in družine

Manca Špik C.C.
Manca Špik: Poslovno ji cveti, zasebno veni.

Manca Špik bo s svojim glasom in stasom popestrila marsikateri poletni festival, prve bodo na vrsti Melodije morja in sonca. "Na Melodijah morja in sonca se bom predstavila s skladbo Ni skrbi, za katero sem besedilo in melodijo napisala sama. Upam, da bo mojim poslušalcem všeč. Po Melodijah se odpravljam na kratek oddih, nato pa sledijo priprave na Slovensko popevko, kjer bom predstavila skladbo To so te reči. Snemam pa tudi dva nova videospota in nove skladbe, tako da sem stalno v studiu. V teh dneh sem zelo glasbeno ustvarjalna," nam je zaupala pevka in priznala, da sama ni tako brezskrbna, kot je naslov njene najnovejše pesmi: "Nisem tako brezskrbna, kot morda delujem. Velikokrat me sprašujejo, ali me sploh kaj skrbi, glede na to, da sem vedno nasmejana. Seveda sem povsem normalen človek s svojimi težavami, ki jih ni malo."

Sicer pa Špikova, ki ji poslovno ne bi moglo iti še boljše, v življenju pogreša začimbo, ki sliši na ime ljubezen. "Nič ni novega. Si pa tega zelo želim, saj se rada zbujam ob nekom, ki ga imam rada in on mene. To se mi zdi nekaj najlepšega. Tudi družine si  želim, navsezadnje imam že toliko let, da je res že čas, da o tem resno razmislim. Otroke imam zelo rada, vendar zaenkrat kilometrino nabiram doma s tremi nečaki. Vse ob svojem času, zagotovo pa takrat, ko bo najboljše zame. To je moj življenjski moto," nam je zaupala brhka pevka, ki ji snubcev zagotovo ne primanjkuje, le še izbrati mora.
 

Komentarjev 1
  • smito23 23:08 07.junij 2013.

    Kolikor sem jo imel pred kratkim priložnost spoznati lahko rečem, da je krasna punca.Zrela in odgovorna, vseh grehov vredna pozitivka. Srečni vsi, ki se nahajajo v njeni družbi. Pa na njene nastope ne pozabite kfaj iti. Ne bo vam žal.