Šport
52 ogledov

"Želim biti del reprezentance"

Benjamin Verbič Celje Reševalni pas/Twitter
"Že na treningih sem lahko občudoval in se učil od pravih nogometnih virtuozov, kot so denimo Kampl, Iličič, Novaković in drugi," je navdušen Benjamin Verbič

Kvalifikacijsko tekmo proti San Marinu (6:0) si je Benjamin Verbič ogledal s klopi, na gostovanju v Katarju pa mu je selektor slovenske reprezentance Srečko Katanec namenil priložnost, a razpoloženi ofenzivni vezist minimalnega poraza (1:0) ni uspel preprečiti.

"Izredno sem vesel, da sem bil del tokratne reprezentančne zgodbe. Že na treningih sem lahko občudoval in se učil od pravih nogometnih virtuozov, kot so denimo Kampl, Iličič, Novaković in drugi, ki se že lahko pohvalijo z izjemno mednarodno veljavo," je dogajanje v reprezentančni zasedbi za klubsko spletno stran opisal 21-letnik, ki se nadeja, da bo tudi v prihodnje nosil dres z državnim grbom.

"Prepričan sem, da sem pridobil precej novih dragocenih izkušenj in znanj, s katerimi bom lahko v nadaljevanju sezone v še večji meri pomagal tudi našemu moštvu. Zavedam se, da so klubske predstave kvalifikacijsko sito za reprezentančne akcije, tako da me tudi v prihodnjih tednih čaka ogromno novega dokazovanja in trdega dela. Tudi v prihodnje želim namreč biti del izbrane vrste, tako da se v zaključek klubske sezone podajam še bolj motiviran in osredotočen."

Že med zimskim prestopnim rokom je bil Verbič blizu odhoda iz Celja, a do selitve vendarle ni prišlo, od knežjega mesta pa se želi posloviti z lovoriko: "Kot član tega moštva sem zbral tudi prvi reprezentančni nastop, tako da bodo s Celjem vselej povezani najlepši spomini. Morda je na tem mestu prav, da se še enkrat zahvalim vsem trenerjem, s katerimi sem doslej delal in ki so mi vcepili moje nogometno znanje. Ta sezona je zame doslej najlepša v moji karieri, zato bi jo izredno rad sklenil s katero izmed obeh lovorik, ki ju napadamo. Verjamem, da nam lahko to tudi uspe."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.