Šport > Nogomet
35 ogledov

''Želim si, da nihče ne bi poznal mojega imena''

jo potter laura bassett EPA
Angleška reprezentantka Laura Bassett ne more pozabiti nesrečnega avtogola, ki je v polfinalu svetovnega prvenstva odločil tekmo z Japonsko.

Japonske nogometašice so se po zaslugi avtogola Laure Bassett uvrstile v finale svetovnega prvenstva, kar je branilki pustilo globoke čustvene posledice.

''Ne mine trenutek, da ne bi podoživela tega dogodka. Ko govorim o tem, mi na plano privrejo čustva. Še vedno je zelo sveže. Izrazi na obrazih družine me spominjajo na to, da so sanje o zmagi na SP končane,'' je povedala 31-letnica.

''Preprosto preveč boli. Zlomilo se mi je srce. To je bil najbolj grozen trenutek in naredila bi vse, da bi ga lahko izbrisala. Nisem čustvena oseba in nikoli ne bi jokala na državni televiziji, a čustva so bila premočna.''

''Rada bi se zahvalila soigralkam, ki so mi stale ob strani. Podprle so me, ko je bilo to najbolj potrebno, zato sem njihova dolžnica,'' je dodala Bassettova. ''Raje bi videla, da nihče ne bi poznal mojega imena. Glede na okoliščine sem vesela, da mi reprezentanca stoji ob strani,'' je sklenila Angležinja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.