Magazin > VIP
41 ogledov

Željka Joksimovića oboževalci napadli v Banja Luki

Željko Joksimović Reuters
Srbski pevec je obiskal Banja Luko, kjer je imel koncert. Pred koncertom pa se je odločil, da se bo v centru mesta družil z oboževalci. Ti so bili malo preveč navdušeni.

Željko Joksimović, eden najbolj znanih srbskih pevcev, je imel pred nekaj dnevi konecrt v bosanskem mestu Banja Luka. Pred koncertom je napovedal druženje z oboževalci v centru mesta. Pevec ni pričakoval, da se bo odzvalo toliko ljudi in da bo navdušenje tako veliko.

V center mesta je prišlo več kot 200 oboževalcem. Željko je prijazno poziral za fotografije in selfije, podpisoval albume in se pogovarjal z vsemi, ki so ga prišli pozdraviti. A oboževalci so bili malce preveč navdušeni, saj je pevec zaradi visokih temperatur in velike gneče doživel manjši napada panike. Težko je dihal in kot je povedal eden od obiskovalcev, se je glasbenik tega zelo ustrašil.

Očitno se je Joksimović pomiril, saj je kasneje povedal: "Prvič v svoji karieri sem organiziral druženje z oboževalci in imam samo eno besedo – hvala! Hvala Banja Luka, da ste se odzvali v tako velikem številu!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.