Magazin > Lepota & telo
89 ogledov

Ženske hlačke, ki bodo olajšale življenje

camel toe
1/6
Profimedias
Veste kaj je camel toe, kot mu rečemo po angleško? Drage dame, modna oblikovalka Maggie Han je naredila hlačke, ki se spopadajo s to težavo.

Nič več težav za ženske, ki se obremenjujejo z oprijetimi hlačkami in pajkicami, ki velikokrat zlezejo kamor ne bi smele. Modna oblikovalka je naredila silikonske spodnje hlačke, ki bodo skrile tako imenovani 'camel toe', kot to poimenujejo v angleščini. Saj veste, ko po dolgem dnevu hlačke zlezejo tja, kamor ni treba, in se oprimejo vaših intimnih delov. Predvsem se to opazi v tankih hlačah, kot so pajkice ali trenirke.

"Ženske nočejo dajati prevelike pozornosti težavi, s katero se spopadamo vse. Mislite, da je to posledica velikega spolovila? Ne, s tem se spopada vsaka ženska!“ je povedala Maggie Han, ki je ustvarila spodnjice, ki nosijo ime Camel No.

Ker so obleke vedno bolj oprijete in je zadeva tako vedno bolj vidna, se je Maggie odločila, da pomaga ženskam: "Želim, da pozabijo na težavo in zaživijo samozavestno vsak dan, ne glede na to, kaj imajo oblečeno.“

Zvezdnica, ki je največkrat opozorila na to težavo, je zagotovo Khloe Kardashian. V oddaji V koraku s Kardashianovimi se je odločila preizkusiti "vložek", ki skrije težavo.

Spodnjice so narejene iz materiala, ki je prijazen koži in normalno diha, vendar hkrati preprečuje nastanek neprijetne težavice, ki poudarja obliko ženskega spolovila. Tudi oblikovalka priznava, da se spopada s težavo in da se nikoli več ne bo skrivala: "Nikoli več ne bom skrivala dragih McQueen pajkic za dolgo majico!“

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:21 24.junij 2015.

    Jz sploh opazim ne in mi ne predstavlja nobene razlike če to ženska ma al pa ne. Mogoče je to bl stvar tistih moških ki analizirajo vsako podrobnost ženske. Jz tak pač nism.

  • Skippy 13:38 24.junij 2015.

    Čemu bi se sploh nekdo ubadal s tem? A ni pomembnejših stvari v življenju kot človeška domišljija?

  • 4krogci 13:21 24.junij 2015.

    so ženske, ki hodijo vedno take naokoli in so ženske, katere se znajo obnašat primerno in poskrbijo da se to ne vidi. In tle je razlika med žensko in damo.