Magazin > Odnosi in prosti čas
113 ogledov

Ženske skrivnosti, ki bi jih moški morali vedeti

seks, predigra, moški, ženska Profimedias
Kaj bi moški morali pred seksom vedeti.

Dober pogovor je odličen afrodiziak. Za ženske je pogovor zelo pomemben del zveze. Pogovor med sprehodom ali med sproščanjem na kavču je lahko celo odličen afrodiziak, še zlasti, če bo moški svoji dragi povedal, kako rad jo ima.

Večina žensk se z videzom obremenjuje. Dvomi se lahko pojavijo tudi v zvezah, ki trajajo že več let. Ženske dobijo občutek, da partnerja ne privlačijo več, zato se pred njim ne želijo več sleči. Če takšno obnašanje zaznate pri svoji partnerki, jo poskusite s komplimenti pomiriti.

Seks ni ločen del njenega življenja. Moški imajo dar, ki jim omogoča, da svoje življenje razdelijo na dele, ki drug na drugega ne vplivajo. Tako so tudi po zelo stresnem dnevu pripravljeni na seks, za razliko od žensk, ki v spolnosti uživajo predvsem takrat, ko je za njimi uspešen dan. Pomembno je tudi, kako njen ljubimec z njo ravna, kadar nista v postelji.

Orgazem ni najbolj pomembna stvar. Moški svojo spolno moč merijo tudi po tem, ali so sposobni žensko pripeljati do orgazma. Super je, če ženska med seksom doživi orgazem, napaka pa je, če jo ves čas sprašujete, ali vam jo je že uspelo pripeljati v nebesa. Mnoge ženske se namreč obremenjujejo s tem, da niso dosegle orgazma in so zato med seksom pod pritiskom.

Seks ni resna stvar. Moški seks jemljejo preresno. Pozabijo na smeh in romantiko. Pomembno je, da se med seksom sprostite in da ne pozabite na igrivost.

Ženske cenijo nežne dotike. Nežnejši spol ljubi romantiko, božanje, poljubljanje in držanje za roke. Mnoge se pritožujejo, da se njihovi moški na nežnosti spomnijo le med predigro. Zato, drage dame, ste si krive same. Z masažo in nežnimi dotiki mu pokažite, kako prijetno je, če do nežnosti pride tudi izven spalnice.

Po seksu nikar ne zaspite, čeprav bi si želeli. Ženskam so nežnosti po spolnem aktu namreč več kot pomembne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.