Magazin > Odnosi in prosti čas
610 ogledov

Ženske, za orgazem naskočite svoj povšter!

seks, manekeka Profimedias
Ste se naveličale svojih prstov in seksi igračk? Priročen predmet, ki vas lahko pripelje do vrhunca je v vsakem domu. Morda pa res deluje.

Mastrubiranje je del človeštva in je "šport“, s katerim naj bi se ukvarjala velika večina ljudi. A seveda ima vsak svojo tehniko in predvsem svoje najbolj priljubljene predmete, s katerimi se igrajo.

Raziskave kažejo, da otroci svoja seksualno naravo prvič pokažejo nekje med 9. in 12. letom. 
Ker je marsikatera ženska mnenja, da s svojimi prstki ne pride do želenega učinka in ker se hkrati sramuje nakupa seksi igračke, ji predlagamo naslednje. Poskusite naskočiti svoj vzglavnik! Predstavljamo vam nekaj načinov, kako se ga lotiti.

Trojni naskok

Tri vzglavnike naložite enega na drugega na sredino postelje in se nanj usedite. Pri tem jih z nogami čim bolj objemite in začnite z „jahanjem“ kot ga poznate s seks poze, ko ste vi zgoraj. Lepo počasi in mirno, dokler ne ujamete ritma, ki vam je všeč.

Oprostite, ljube igračke!

Naslednjič, ko boste v spalnici odrasle osebe in boste zagledali plišasto igračko, se spomnite, da je lahko prav tisti ljubek nosek inštument za njen orgazem. Na povšter položite igračko in najdite okončino ali „gumb“, ki bi vam lahko pomagal pri dosežku vrhunca.

Rob postelje

Nekatera dekleta vzglavnik položijo na rob postelje in ga zajahajo. Trša površina pod vzglavnikom pomaga pri boljšem trenju in tako bolj uspešnem dosežku orgazma.

 

 
Komentarjev 1