Svet
26 ogledov

Žensko "ugrabil" morski pes

morski pes Shutterstock
Očividci ugibajo in domnevajo, da naj bi 63-letno žensko, ki je preprosto izginila med plavanjem, "ugrabil" morski pes.

Kot je za CNN povedala policija, domnevajo, da je 63-letno Christine Armstrong "vzel ali ugrabil" morski pes. Christine je v času izginotja plavala s skupino prijateljev na avstralski plaži v Tathri, ko se je pritožila, da noče več plavati in se odpravila nazaj na obalo. Preostali v skupini, vključno z njenim možem, so kasneje videli tri metre dolgega morskega psa, ki je plaval v bližini. V paniki so odplavali na obalo, a Christine niso našli nikjer.

Policijski inšpektor Jason Edmunds pravi, da je očividec približno 140 metrov od obale opazil morskega psa, kako je napadel nekaj ali nekoga, vendar domnevajo, da gre za plavalca. Sprožili so iskalno akcijo, a Christine zaenkrat še niso našli, prav tako niso našli nobenih znakov napada. Avstralski mediji poročajo, da je bila pogrešana 63-letnica reševalka iz vode, tako kot njeni prijatelji, s katerimi je plavala. Prijatelji so morali po dogodku obiskati svetovalca.

Plažo so po dogodku preventivno zaprli za plavalce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.