Avto
51 ogledov

Zibka, ki uspava otroke na isti način kot avto

Otrok v zibki Ford/Max Motor Dreams
Kdor ima doma dojenčka, ve, da vožnja v avtu zelo velikokrat pomaga pri umiritvi in uspavanju mladiča. Včasih je to celo edini način ... Sedaj pa se je rodila ideja , da bi vožnjo simulirali kar v domači dnevni sobi.

Max Motor Dreams je ime za zibko, ki je opremljena z lučkami, zvočniki in motorji za gibanje, prek katerih napravica simulira vožnjo. Zibka tako nalahno trese in se giblje kot v prometu, spušča zvoke, kot se slišijo v potniški kabini, in simulira mimohod luči, kot da se vozimo po ulici. 

Ker smo leta 2017, imajo starši nadzor nad zibko prek pametnega telefona, med drugim izberejo tudi tip "ceste". Zibka je lahko seveda tudi običajna posteljica.

Pod izdelek so se podpisali pri Fordu (res je, njihovi družinski avtomobili nosijo končnico Max), zibko pa so oblikovali  v Madridskem studiu Espada y Santacruz. Cena? Za zdaj še ni v prosti prodaji, čeprav v Španiji poteka nagradna akcija za vse starše, ki bodo preizkusili Fordovega C-maxa.

Raziskave dokazujejo, da starši v zgolj prvem letu otrokovega življenja izgubijo 44 dni spanca v primerjavi s prejšnjimi navadami.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.